Pravilnik o zasebnosti


To spletno stran je za vas pripravilo podjetje ZAJC Family Estate (Sporti d.o.o.), Pod Trško goro 1, 8000 Novo mesto (v nadaljevanju 'ustanovitelj'). Podatki, zbrani na tej spletni strani so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. Če ste opazili napako, vas prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov info@zajc.si.

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Ustanovitelj se obvezuje, da bodo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarjajo za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Ustanovitelj si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni vsebino in razpoložljive izdelke.

Z vstopom na to spletno mesto uporabnik sprejema Splošne pogoje uporabe spletne strani. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Zbiranje in obdelava podatkov

Ustanovitelj zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.zajc.si. Ustanovitelj ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Ustanovitelj lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca in se jih lahko kadarkoli izbriše.

Ustanovitelj lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih spletne strani v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. 

Pravice uporabnika 

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih ustanovitelj obdeluje – za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.zajc.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@zajc.si.

Privolitev 

Z uporabo spletnega mesta www.zajc.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Povezava z družbenimi omrežji 

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja Facebook ali Instagram, ki se nahaja na spletni strani www.zajc.si, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov Zajc Family Estate na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Zajc Family Estate . Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost. 

Upravljavec osebnih podatkov je: Sporti d. o. o., Pod Trško goro 1, 8000 Novo mesto, SI99403722. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na info@zajc.si.