Zajc

Modri Zajc

Modri Zajc je vino iz prezorjenega grozdja avtohtone frankinja le iz domačih vinogradov. Modra frankinja je vino prihodnosti in ima izmed vseh vin dokazano najvišjo stopnjo resveratrola.

Cviček

Cviček Zajc je edinstveno in znamenito slovensko vino, pridelano iz določenih rdečih in belih sort grozdja vinskih trt, ki uspevajo na natančno opredeljenem področju Dolenjske.

Modra frankinja

Eksplozija sadnosti. Ponaša se s prijetno svežino, pitkostjo in globoko vijola barvo. Modra frankinja je vino prihodnosti in ima izmed vseh vin dokazano najvišjo stopnjo resveratrola.

Rumeni muškat

Bahava sladkobnost in čaroben vonj muškata prebudita atmosfero vročih perzijskh noči. Pravi zmagovalec postane močno ohlajen z nabreklimi kapljicami rose.

Beli Zajc

Kot pesem združuje v objem laški rizling, rumeni muškat in kraljevino. Nikoli ujet v hrastovem sodu, se postavlja z lahkotnostjo svetlih sadežev, položenih na bezgov cvet. Ustvarjen za iskalce sadnosti v svežih belih vinih.

Cviček Bio

Cviček je slovenska in svetovna posebnost, izdelan po smernicah ekološke pridelave, pa je posebnost tudi na Dolenjskem. Pridelan je po striktnih navodilih certificirane ekološke pridelave, ne le grozdja, ampak tudi vina.

Rosé

V igri nasprotij med rdečim in belim, starim in mladim je iz grozdja najstarejše avtohtone slovenske sorte- žametne črnine, nastal Rosé Zajc. Idealno se poda sončnim dnem.

Penina Muškatni rizling

Gala ples laškega rizlinga kot sape pomladnega cvetja z elegantno muškatno aromo po notah iskrive svežine. Kot bi lebdela, z lahkotnim korakom popeljeta k izpolnitvi velikih pričakovanj.

Penina Rose

Slovenska tradicija modre frankinje, nanizana na verižico peneče iskrivosti. V spletu biserov lahkotnosti še ne odprtih cvetov vrtnice in svežine jagodičevja ujeta energija mladosti.

Penina Modra frankinja

Avtohtona sorta se je znašle pod spretnimi prsti hišnega enologa, ki je ustvaril še nekaj več. Penini je udahnjena svoboda izražanja z živahnimi, drobnimi mehurčki, ki se nežno poigrajo z brbončicami.

Ledeni Zajc

V vsaki kapljici ledenega vina bo moč zaznati čarobnost trgatve pred jutranjim svitom ob sveže zapadlem snegu, ki se je iskril ob soju bakel. Popolno za poznavalce, sladokusce in romantike.

Kjer se rojevajo vina Zajc

Tam čez Gorjance, ki zamejujejo Belo krajino, pa se ob Krki vse do njenega izliva v Savo nadaljuje gričevnata Dolenjska, čez Savo proti Sremiču in Bizeljskem. Tu družina Zajc prideluje življenja polna vina.

PREBERITE VEČ O TEM

Karton vina na dom?

Pokličite nas in se pustite razvajati žlahtni kapljici z naše kleti!

Naročite!